Etusivu

Hahmot

Sarjakuva

Galleria

Ohjeet

Yhteys

Idea & koodaus © SobiMoppi
Hahmot & Kuvat © piirtäjänsä

We don't belong

Yhä useampi syntyy nykyään erikoisvoimien kanssa. Hillitäkseen muutosta on hallitus määrännyt luonnottomat kyvyt kielletyiksi, ja jokainen joka uskaltaa niitä julkisesti käyttää tai edes tunnustaa omaavansa kykyjä kohtaa vankeustuomion.

Silti tämä ei estä kykyjä omistavaa ryhmää kokoontumaan säänöllisesti vanhassa puutalossa kaupungin laitamilla. Tämä on heidän ainoa turvapaikkansa, ja ainoa paikka jossa he saavat olla oma itsensä.

Vuorossa

---
Deadline
: -

Uusin päivitys

15.5 2017

Impro menee tauolle

Ei ole vaikea huomata että omien improjeni päivitystahti on suorastaan pysähtynyt. Syyn kaadan koulun, uuden elämäntilanteen ja mielenterveysongelmien niskaan, jotka ovat vieneet energiaa ja motivaatiota päivityksiltä. Tulin siihen päätökseen että minulta likenee energiaa yhden impron ylläpitämiseen tällä hetkellä, ja Mädät Omenat on tämänhetkisistä projekteista se joka inspiroi eniten. Tämän takia siis Kinesis jää tauolle. Tauon pituudesta en osaa sanoa, voi jopa olla että se on lopullinen. Se riippuu hyvin paljon siittä, tulenko ikinä saamaan tarpeeksi voimia ylläpitämään kolmea improa samanaikaisesti. Ilmoitan piirtäjille mikäli palaamme tauolta, ja voimme silloin miettiä ketkä jatkavat impron parissa.

Siihen asti, näkemiin. Kiitos ajastanne ja innostanne Kinesiksen parissa.